Eerste boom Gedenkbos voor overleden Groenlinks raadslid Hans van ’t Hof

0
328

STRIJEN – Vorige week zijn de eerste drie bomen geplant in het nieuwe Gedenkbos in Strijen. Burgemeester Jan Waaijer dichtte het allereerste plantgat met daarin een jonge zomereik, die aan moeder aarde werd toevertrouwd in dierbare herinnering aan wijlen gemeenteraadslid Hans van ’t Hof.

In het bijzijn van weduwe Van ’t Hof en naaste familie werd op een druilige woensdagmiddag een begin gemaakt met het Gedenkbos Strijen.

Stichting Gedenkbos Strijen

Naast de eerste zomereik voor de heer Hans van ’t Hof, die 10 mei 2014 op 67-jarige leeftijd overleed, werden nog een meelbes en kers geplant. Het gedenkbos Strijen is een officiĆ«le stichting en heeft een eigen website www.gedenkbosstrijen.nl.  De stichting is opgericht door de Strijenaren Wout Moret, Leen Bouman en Hans Huisman.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.