Uitnodiging 3e atelierbijeenkomst energietransitie Hoeksche Waard

65

HOEKSCHE WAARD – De gemeenten in de Hoeksche Waard hebben de ambitie om in 2040 energieneutraal te zijn: alle energie die de regio gebruikt, wordt duurzaam opgewekt binnen de Hoeksche Waard.

Tussen september 2017 en maart 2018 wordt een ruimtelijke analyse uitgevoerd. De onderzoeksvraag is: ‘Hoe kan deze ambitie (energieneutraal) ook het landschap, de samenleving en de economie versterken?’

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de 3e en tevens laatste atelierbijeenkomst binnen dit project op maandag 5 februari 2018 van 18:30 tot 21:30 uur.

In de 3e bijeenkomst willen we met u nadenken over welke oplossingen kansrijk en wenselijk zijn. En waarbij u zelf kunt bijdragen aan een energieneutrale Hoeksche Waard. Het is het sluitstuk van drie sessies. De eerste atelierbijeenkomst ging over de omvang van de energie-opgave voor de Hoeksche Waard. In de tweede bijeenkomst spraken we over de mogelijke scenario’s voor de toekomst. Een impressie van deze tweede bijeenkomst kunt u hieronder downloaden. 

Uitnodiging

  • Wat: 3e Atelierbijeenkomst ruimtelijke analyse Hoeksche Waard energieneutraal 2040
  • Wanneer: Maandag 5 februari 2018 18:30 – 21:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur met soep en broodjes)
  • Waar: De Koningshoeve, Botweg 1A te Klaaswaal.

Aanmelden
Graag ontvangen wij van u op uiterlijk 29 januari 2018 een bevestiging van uw komst. U kunt zich aanmelden via [email protected]. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en hopen op een creatieve en levendige 3e atelierbijeenkomst.