Uitnodiging 3e atelierbijeenkomst energietransitie Hoeksche Waard

132

HOEKSCHE WAARD – De gemeenten in de Hoeksche Waard hebben de ambitie om in 2040 energieneutraal te zijn: alle energie die de regio gebruikt, wordt duurzaam opgewekt binnen de Hoeksche Waard.

Tussen september 2017 en maart 2018 wordt een ruimtelijke analyse uitgevoerd. De onderzoeksvraag is: ‘Hoe kan deze ambitie (energieneutraal) ook het landschap, de samenleving en de economie versterken?’

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de 3e en tevens laatste atelierbijeenkomst binnen dit project op maandag 5 februari 2018 van 18:30 tot 21:30 uur.

In de 3e bijeenkomst willen we met u nadenken over welke oplossingen kansrijk en wenselijk zijn. En waarbij u zelf kunt bijdragen aan een energieneutrale Hoeksche Waard. Het is het sluitstuk van drie sessies. De eerste atelierbijeenkomst ging over de omvang van de energie-opgave voor de Hoeksche Waard. In de tweede bijeenkomst spraken we over de mogelijke scenario’s voor de toekomst. Een impressie van deze tweede bijeenkomst kunt u hieronder downloaden. 

Uitnodiging

  • Wat: 3e Atelierbijeenkomst ruimtelijke analyse Hoeksche Waard energieneutraal 2040
  • Wanneer: Maandag 5 februari 2018 18:30 – 21:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur met soep en broodjes)
  • Waar: De Koningshoeve, Botweg 1A te Klaaswaal.

Aanmelden
Graag ontvangen wij van u op uiterlijk 29 januari 2018 een bevestiging van uw komst. U kunt zich aanmelden via [email protected]. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en hopen op een creatieve en levendige 3e atelierbijeenkomst.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.