Leerlingen de Schelf zetten ouderen uit ‘s-Gravendeel in het zonnetje met heerlijke pannenkoeken

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
‘s-Gravendeel – Vrijdag 16 maart was het Pannenkoekdag! Ook dit jaar nodigden de leerlingen van groep 7 van basisschool De Schelf in ‘s-Gravendeel ouderen uit om in de hal van de school een heerlijke pannenkoek te komen eten.
 
Zowel ouderen uit de buurt, als opa’s en oma’s waren van harte welkom! De leerlingen ontvingen de ouderen bij de deur, bakten heerlijke pannenkoeken en serveerden deze uit. Zo deden de kinderen iets goeds voor de buurt. De ouderen hadden een gezellige pannenkoekdag!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren