Zin in een leuke middag bij Tafeltennisvereniging Tavenu

0
146

Numansdorp –  Vrijdagmiddag 18 mei startte het tafeltennissen voor 55 plussers op een middag, ieder had het naar de zin en we zijn blij dat dit een vervolg zal krijgen. Elke eerste vrijdag van de maand!

We willen daarom bij deze de gemeente bedanken voor het beschikbaar stellen van de hal, VR Welzijn voor de PR en verder ieder die deze middag tot een blijvend succes wil maken!

Aan het einde van de vrijdagmiddag hopen we dat ieder nog steeds enthousiast is en dat we de deelnemers zullen terugzien. Maar dat hoeft niet op vrijdagmiddag, ook op de donderdagvond en de maandagavond is er ruimte beschikbaar om als competitiespeler maar ook als recreant een balletje bij Tavenu te komen slaan.

Voor de  vrijdagmiddag is het motto: alles mag, niets moet. U zoekt een tegenstander en de leden en oud leden van Tavenu die ook aanwezig zijn zullen regelmatig van tegenstander wisselen zodat U verschillende soorten tegenstanders en dus een soort training krijgt! Er zijn ook batjes beschikbaar.

Enkele leden zullen zo nu en dan halverwege de middag een “demonstratie” geven wat er zoal mogelijk is bij het spelletje, wat U dan op Uw gemak kunt bekijken.

Wat betreft de catering is er de mogelijkheid iets te drinken in de restorette beschikbaar.

Nu is er genoeg gesproken, ik zou zeggen: Kom en ervaar hoe leuk tafeltennis kan wezen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.