Website Strijen Info gaat ook na de aanstaande fusie van de gemeenten in de Hoeksche Waard door

211

Strijen – De onafhankelijke website Strijen Info blijft ook na de fusie op 1 januari 2019 van de gemeenten in de Hoeksche Waard blijven bestaan.  

Eigenaar Jasper van der Kellen laat weten dat de naam en kern Strijen altijd zal blijven bestaan ook na de aanstaande fusie die per 1 januari 2019 plaats zal plaats vinden. Er is altijd genoeg te melden in het mooie Strijen . Van der Kellen laat weten dat hij sinds 2011 de website www.strijen.info met veel plezier maakt en onderhoudt voor de inwoners van Strijen en omgeving.

De website Strijen info is opgericht in april 2011 en bestaat dit jaar dus 5 jaar. Dagelijks heeft de website zo 2000 bezoekers en op Facebook volgen ruim 3400 mensen de website en op twitter rond de 1650 volgers. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.