Blaaskapellenfestival in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – Op zaterdag 22 september organiseert Die Alpenjäger uit Klaaswaal haar jaarlijkse blaaskapellenfestival. Te gast zijn de Eschländerkapel uit Hellendoorn o.l.v. Jan Dijsselhof en Muzicanka uit Blerick o.l.v. Bas van Gestel.

Deze kapellen zullen samen met Die Alpenjäger o.l.v. Alex Rommers  zorgen voor blaasmuziek op hoog niveau. Ook de gezelligheid, het goede eten en drinken zorgen ervoor dat u dit evenement niet graag mist.Het festival vindt plaats in het PJ Muziekcentrum aan de Industrieweg 5 te Klaaswaal, begint om 17.30 uur en de zaal is open vanaf 17.00 uur. De toegangsprijs is € 7,00, kaarten kunnen worden gereserveerd via tel. no. 06-41661778, maar zijn altijd die middag/avond aan de zaal verkrijgbaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren