Technische Unie nieuwe hoofdsponsor selectie v.v. Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Met ingang van dit seizoen is Technische Unie hoofdsponsor van de volledige selectie van v.v. Strijen en spelen zowel Strijen 1 als Strijen 2 komend seizoen met de naam Technische Unie op de voor- en achterzijde van het shirt.

“Wij zijn ontzettend trots dat zo’n groot en gerenommeerd bedrijf zich als hoofdsponsor aan onze vereniging heeft verbonden!” aldus v.v .Strijen voorzitter Dick de Heus. “Dat zo’n partij een samenwerking met onze club aangaat, toont aan dat wij als v.v. Strijen op de goede weg zijn en een belangrijke positie innemen binnen de gemeenschap, waardoor we aantrekkelijk zijn voor sponsoren.”

Manager Distributiecentrum Peter Roelofs is ook blij met de samenwerking: “In Strijen zit het grootste distributiecentrum van Technische Unie in Nederland. Veel van onze medewerkers wonen in het dorp en zijn verbonden met v.v. Strijen. Door hoofdsponsor te worden tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid bij het dorp en worden we nog zichtbaarder in de regio. Dat is van belang omdat wij voortdurend op zoek zijn naar goed personeel.”

De afgelopen seizoenen was de groothandel in technische installatiematerialen voor bouw, installatie en industrie al sponsor van het 2e elftal en rugsponsor van Strijen 1. Eerder dit jaar verlengde het bedrijf al de sponsorovereenkomst voor het 2e elftal en toen de positie op de voorzijde van het 1e elftal shirt vrij kwam besloot Technische Unie om de komende 2 jaar ook die positie in te vullen.

Strijen 1 in het nieuwe thuistenue
Strijen 1 in het nieuwe uittenue

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren