Vergadering gemeenteraad Binnenmaas vanwege verbouwing gemeentehuis in het Dorpshart van Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Maasdam – De gemeenteraad van Binnenmaas komt op donderdag 8 november 2018 om 20.00 uur bijeen in het Dorpshart in Mijnsheerenland voor de vergadering. Het gemeentehuis in Maasdam wordt verbouwd. Daarom vindt de raadsvergadering niet in de raadzaal plaats, maar in het Dorpshart (Van der Straatenplein, Mijnsheerenland).

De vergadering is live te volgen via https://binnenmaas.raadsinformatie.nl. Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen:

Hamerstukken

  • Aanpak herinrichting openbaar gebied centrum Heinenoord
  • Aanpak buurthuis Schenkeldijk
  • Onderzoeksrapport zorgmijders WMO
  • Meerjarenbeleidsplan Strategische thema’s veiligheid 2019-2022 Eenheid Rotterdam

Bespreekstukken

  • Bestemmingsplan Bedrijvenpark Puttershoek (voormalig Suikerfabriek terrein)

Spreekrecht en informatie

U kunt gebruik maken van het spreekrecht door maximaal vijf minuten het woord te voeren over een onderwerp op de agenda of een bij u levend onderwerp. Het onderwerp waarover u wilt spreken mag echter niet als agendapunt voorkomen op de agenda van de raadsvergadering. Hierop geldt één uitzondering: is een in de raad te bespreken agendapunt niet eerder in één van de commissies aan de orde geweest? Dan mag u daarbij wél gebruik maken van het spreekrecht. Wanneer u van uw spreekrecht gebruik wil maken, meldt u dit ten minste 24 uur voor aanvang van de vergadering aan de griffier. Vermeld hierbij uw naam en het onderwerp waarover u het wilt hebben. De volledige agenda kunt u raadplegen op binnenmaas.raadsinformatie.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie via tel. 14 078 of e-mail: [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren