SGP Hoeksche Waard maakt geschiedenis levend

261

HOEKSCHE WAARD – Op vrijdag 9 november krijgt u in de Hervormde Kerk van Heinenoord de kans om de visie van de SGP op de nieuwe gemeente Hoeksche Waard te horen. Wat houdt de SGP slogan, wij gaan voor de kern in? De SGP legt het u en jou graag uit.

De avond begint met een speciale gast; SGP 2ekamerlid Roelof Bisschop zal eerst de achtergronden van de fusie van de vijf gemeenten uitleggen. Vervolgens krijgen jong en oud, man en vrouw de kans om de eerste vijf kandidaten van SGP lijst tot in de kern te raken. Op loopafstand van kerk ligt het prachtige “Hof van Assendelft”. Daar is alle ruimte om onder het genot van een hapje en drankje na te praten. Ook is het mogelijk om onder leiding van gidsen een korte rondleiding door het “Hof van Assendelft ”of de kerk te maken.

Iedereen is vanaf 19.00 uur van harte welkom in de Hervormde Kerk van Heinenoord (Hofweg 2a). Waar het programma om 19.30 uur begint. De avond eindigt om 22.30 uur in het “Hof van Assendelft”.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.