Nu echt definitief: Action in Veilingpassage Oud-Beijerland!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – In het najaar 2019 zal er definitief een Action een winkel openen in winkelcentrum De Veilingpassage Oud-Beijerland. Dit betreft een winkeloppervlakte van ca. 1.000 m2.Met een aantal winkeliers is er de afgelopen maanden overeenstemming bereikt om hun winkel te verplaatsen in de Veilingpassage, zodat er in combinatie met de ontstane leegstand, een geschikte winkeloppervlakte beschikbaar is gekomen voor Action laat De Pagter Retail B.V. eigenaar van het winkelcentrum De Veilingpassage aan de redactie van Hoeksch Nieuws weten.

De exacte openingsdatum van de nieuwe Action-winkel is momenteel nog niet bekend. Voor het zover is, zullen er verbouwingswerkzaamheden gaan plaats vinden. Zowel Action, de winkeliers en eigenaar van het winkelcentrum zijn blij met de komst van deze winkel in De Veilingpassage en verwachten dat dit een welkome toevoeging is voor Oud-Beijerland.

Met deze invulling van winkeloppervlakte van Action, zijn er momenteel nog enkele winkelunits in de Veilingpassage beschikbaar. De verwachting is dat hier een goede invulling voor gevonden wordt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.