Mark Rutte roept Hoeksche Waarders op te gaan stemmen

0
1496

HOEKSCHE WAARD – In een videoboodschap heeft Minister-president Mark Rutte de inwoners van de Hoeksche Waard opgeroepen om komende woensdag vooral te gaan stemmen. 


Hij benadrukt het belang van deze verkiezingen voor de economie van de Hoeksche Waard, voor het Midden- en Kleinbedrijf en voor een veilige Hoeksche Waard. Hij laat hiermee zien vierkant achter de VVD Hoeksche Waard te staan in de laatste dagen voor de verkiezingen van woensdag 21 november. 

Lijsttrekker Arnold de Man: ‘De boodschap van onze minister president onderschrijf ik van harte: kom stemmen. Met jouw stem maken we de Hoeksche Waard een nog fijnere en veiligere plek om te wonen en te werken.’


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.