Inwoners Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland kunnen hun kerstbomen inleveren bij de medewerkers van de gemeente Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Op woensdag 9 januari 2019 kunnen inwoners uit Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Piershil en Zuid-Beijerland kerstbomen inleveren in ruil voor een kleine vergoeding. Elke kerstboom levert € 0,50 op.

De medewerkers van de Buitendienst van de gemeente Hoeksche Waard zijn van 13.30 tot 15.45 uur op de volgende locaties aanwezig om de kerstbomen in ontvangst te nemen om te versnipperen.

Locaties:

Goudswaard : T.h.v. parkeerplaats Polderboom
Piershil : Voorstraat t.h.v. de pinautomaat
Nieuw-Beijerland : Marktplaats Kerkstraat t.o. plusmarkt
Zuid-Beijerland : Ridder van Dorplaan t.h.v. parkeerplaats ZBVH

In het buurtschap Nieuwendijk kunnen helaas geen kerstbomen meer worden ingeleverd. Het aanbod in de buurtschap was te minimaal. De gemeente Hoeksche Waard biedt de inwoners van de Nieuwendijk de mogelijkheid om op 9 januari tussen 13.30 en 15.45 uur hun boom in te leveren bij de gemeentewerf van de gemeente Hoeksche Waard aan de Steegjesdijk 3 in Piershil.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren