Goudswaardse Boys wint nipt van oud Goudswaardse Boys

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto en tekst: Sander Schilperoort

Goudswaard – Afgelopen zaterdag werd op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar 2019 de traditionele oliebollenwedstrijd gespeeld. Zoals gebruikelijk gaven de “oudjes” de aanstormende jeugd weinig toe. In tegenstelling tot vorig jaar kwamen de jongeren deze keer middels een nipte zege wél als winnaar van de felbegeerde oliebollenbokaal uit de strijd. De jeugd ging rusten met een 1-0 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Thomas Keijzer.

Na de thee verdubbelde Joeri Heistek de voorsprong door een verdedigingsfout van de “oudjes” meedogenloos af te straffen: 2-0. De “ouden van dagen” deden via Erik Erkens iets terug (2-1), maar omdat Thomas van Peperstraten na enkele mislukte pogingen deze maal doelman Stephan van der Sijde wél met een lobje versloeg leek de wedstrijd gespeeld (3-1). In de slotfase moest aan de overzijde een zwaar gehinderde keeper Bryan Huijzers toezien hoe Jan van der Velden – in de ogen van arbiter John Kraak op reglementaire wijze – de einduitslag op 3-2 bepaalde.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.