Schade beperkt voor Piershil

1 Min Read

Geervliet – Piershil heeft na een 4-0 achterstand bij rust met 7-0 het onderspit moeten delven tegen GHVV ’13. Het duel tegen de fusieclub uit Heenvliet en Geervliet liep daardoor beter af dan het eerdere duel dit seizoen, thuis verloren de roodwitten nog met 0-12. ,,

We hebben gespeeld met volledige inzet en waar mogelijk hebben we het tempo eruit kunnen halen”, zo keer Piershil-trainer Van der Toorn terug. Hoewel Piershil al binnen 10 minuten tegen een 2-0 achterstand aan keek wist het knap de schade te beperken. ,,Onze keeper deed het prima en de defensie oogde solide. In combinatie met een positief ingesteld middenveld en een ijverige aanvalslinie werd het een leuke wedstrijd”. Door nog twee treffers werd met 4-0 gerust.

In de tweede helft was er op het kletsnatte veld geen verandering in het spelbeeld. ,,Helaas bleef een verdiende treffer voor ons uit. Veel complimenten voor de scheidsrechter. Hij floot reglementair, met veel gevoel voor onze situatie”. In de tweede helft liep de score op 7-0, Bram van Dam was met drie treffers de meest productieve speler vandaag.