Gemeente Hoeksche Waard en Bres ondertekenen dienstverleningsovereenkomst binnensportaccommodaties Oud-Beijerland

139
Burgemeester Peter van der Velden en directeur Ernst-Jan Klein namens Bres Accommodaties BV een dienstverleningsovereenkomst getekend over het beheer van de binnensportaccommodaties in Oud-Beijerland - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – Maandag 11 februari hebben burgemeester Peter van der Velden en directeur Ernst-Jan Klein namens Bres Accommodaties BV een dienstverleningsovereenkomst getekend in het gemeentehuis van Maasdam over het beheer van de binnensportaccommodaties in Oud-Beijerland. 

Tussen de gemeente Hoeksche Waard en Bres bestond al een overeenkomst voor het beheer van de accommodaties in de voormalige gemeente Binnenmaas. Daar zijn nu de vijf binnensportaccommodaties van Oud-Beijerland aan toegevoegd.

Sportplaza wordt Bres

Sportcentrum De Boogerd, SCC De Lindenhoeve, sportzaal Carla de Liefde, gymzaal Oosterse Gorzen en sportzaal ’t Paradijs werden eerst beheerd door Sportplaza. Dit bedrijf is op 1 februari door Bres overgenomen. Abonnementen en leskaarten blijven gewoon geldig.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.