Strijen onderuit bij Vitesse Delft

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

DELFT – Door de personele problemen moest trainer Geert Meijer puzzelen om de ideale opstelling te vinden om Vitesse Delft goed partij te kunnen bieden. Dit betekende een eerste basisplaas voor Guido van den Berg en konden na blessures Desi Sanderse en Pascal Burger hun opwachting maken bij de Strijense Technische Unie equipe.

In de eerste helft waren de partijen aan elkaar gewaagd. Keeper Natoe dos Santos wist met een knappe redding de voor hem opduikende Denzal dos Santos van scoren af te houden, maar op slag van rust kwam Vitesse Delft als een duveltje uit een doosje op voorsprong.  Na een voorzet van  Denzel dos Santos kopte Helder Mendes Andrade de bal in de uiterste hoek langs de grabbelende handen van Natoe dos Santos. Na de rust probeerde een aandringend Strijen de stand in evenwicht te brengen. De meest uitgelezen mogelijkheid hiertoe kreeg Colin van den Berg, na prima voorbereidend werk van Desi Sanderse, maar zijn inzet verdween over het doel en bleef de sterke keeper Kawa Hisso overeind op boogballen van Pascal Burger en Nils Fortuin.

A.s. zaterdag speelt Strijen thuis de belangrijke wedstrijd in de onderste regionen tegen concurrent Kethel Spaland. De wedstrijd staat onder leiding van de Heer A. Kuup; de  aanvang is om 14.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.