Politie vindt vuurwapen in onderbroek van verdachte en treft 10 pakken hasj aan in de auto van de 2 Amsterdammers

374
Foto Politie Rotterdam

HEINENOORD – Een controle van een auto vannacht in Heinenoord leidde tot de aanhouding van twee mannen van 18 en 21 jaar uit Amsterdam. Bij de 21-jarige verdachte vond de politie in zijn onderbroek een vuurwapen.

De bestuurders werden op de Reedijk in Heinenoord staande gehouden door twee agenten die daar aan het surveilleren waren. Toen de agenten de auto wilden controleren ontstond er een woordenwisseling, waarna de twee inzittenden uit de auto zijn gehaald door de agenten.

Vervolgens hebben zij de auto doorzocht en vonden ze tien plakken hasj. Tijdens de fouillering van de 21-jarige verdachte vonden de agenten in zijn onderbroek een vuurwapen. Het wapen is in beslag genomen.De verdachten zijn aangehouden zitten vast.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.