NSVV ondanks vuurwerkincident ronde verder in nacompetitie, Zaterdag speelt de club thuis tegen VVGZ

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Numansdorp -De KNVB heeft na de afzegging van Altena die niet komen omdat ze zich niet veilig voelen de voortgang in de nacompetitie niet in gevaar laten komen. Na de melding van Altena dat zij niet op zullen komen bij NSVV heeft de KNVB besloten het duel uit de tweede ronde tussen NSVV en VVGZ direct in te plannen.

Op Voetbal.nl is te lezen dat het duel zaterdag om 14:30 wordt gespeeld. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter R.J. Colle. NSVV heeft een boete gekregen omdat supporters van de club vuurwerk afstaken en gooide naar de keeper van Althena.


Vuurwerkverbod
De wedstrijd NSVV – Altena is niet gespeeld door een vervelend incident met vuurwerk. Het afsteken van vuurwerk (ook geen rook en fakkels) bij de wedstrijd NSVV – VVGZ is dan ook ten strengste verboden. Personen die vuurwerk bij zich hebben zullen dan ook niet het complex op komen. NSVV zet hiervoor beveiligers in en vermoedelijk zal de KNVB ook waarnemers sturen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.