Wegwerkzaamheden Strijen – kruising Schenkeldijk/Boompjesstraat op 2e Pinksterdag

261

STRIJEN Aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) trekt de firma VolkerWessels Telecom ter hoogte van de kruising Schenkeldijk met de Boompjesstraat een glasvezelkabel door naar de nieuwbouw Schenkelhof.

Dit betekent dat de weg op dat punt opengebroken wordt. Voor auto’s en bussen wordt een kleine omleidingsroute ingesteld. In overleg met Connexxionkomt de bushalte Boompjesstraat die dag te vervallen. Fietsers kunnen wel passeren.

Er is voor deze dag gekozen omdat er minder bussen rijden en de winkels niet bevoorraad hoeven te worden. Daardoor wordt de overlast tot een minimum beperkt. Direct omwonenden hebben een brief ontvangen over de werkzaamheden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.