Kaartverkoop Expeditie Huttenbouw Oud-Beijerland gestart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – De 25steeditie van de Huttenbouwdagen Oud-Beijerland heeft als thema: Expeditie Huttenbouw! Een spannend thema waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten. Maak jij een Noorder Eiland, of een mooie totem? Of zet je met je team de moeilijkste proef in elkaar? Bij Expeditie Huttenbouw kan het allemaal!

Het thema werd ook dit jaar bedacht door de vrijwilligers die de Huttenbouwdagen mogelijk maken. Sommigen zijn er al vanaf het begin bij betrokken: “Mijn vader, Frans Prooij, hielp al bij de eerste Huttenbouwdagen en mijn broers en ik rolden er vanzelf in.”, vertelt zijn zoon Walter. “Onderhand is de derde generatie bijna aan de beurt. Het is elk jaar weer een groot feest. Vanwege het jubileum wilde we dit jaar eens een open thema, iets waar de kinderen alle kanten mee op kunnen, vandaar Expeditie Huttenbouw. Ze kunnen een hut maken, een proef nabouwen, of een mooie totem maken: ze gaan maar lekker verzinnen wat ze willen. Een deskundige jury zal ook dit jaar weer het winnende bouwwerk kiezen. Maar meedoen is sowieso een feest! Zeker deze 25stekeer!”

De Huttenbouwdagen zijn dit jaar op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus en kaarten zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/huttenbouwobl. Voor meer informatie kun je kijken op Facebook: Huttenbouw Oud-Beijerland, of bel Welzijn Hoeksche Waard, 088-7308900.

We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers om dit evenement mogelijk te maken. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren: het maakt niet uit! Voor meer informatie kunt u bellen met- of binnenlopen bij Jongerencentrum Bij Frits, 088-7308900, of neem contact op via Facebook.Kinderen van vrijwilligers kopen een kaartje voor slechts €7,50.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren