Nieuwe partners Kinderwaard in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Bert Tuk en Stefanie Verrijp hebben de officiële stukken getekend met Janny Groenenberg van Spelenderwijs en Bieneke Loevendie van Bien Kindertherapie - Foto Kinderwaard

Oud-Beijerland – Vandaag was het een bijzonder dag voor de Kinderwaard, de initiatiefnemers Bert Tuk en Stefanie Verrijp hebben de officiële stukken getekend met Janny Groenenberg van Spelenderwijs en Bieneke Loevendie van Bien Kindertherapie. Bijde nieuwe partners vullen de Kinderwaard goed aan en staan achter de filosofie van de Kinderwaard ‘Het kind centraal’.

Met Bien Kindertherapie als nieuwe partner voegt de Kinderwaard weer een enorme meerwaarde voor kinderen en ouders toe. Haar credoEffectief communiceren met kinderen en jongeren: denk niet vanuit jezelf, maar denk vanuit het kind’ sluit naadloos aan bij de ambitie van de Kinderwaard.

Op deze manier kunnen wij kinderen en ouders laagdrempelige hulp bieden die steeds vaker nodig is en waar men tegen steeds hogere wachtlijsten aanloopt. Indien ouders dat wensen kan op deze manier een oplossing geboden worden in een integrale aanpak waarbij school en opvang betrokken zijn om kinderen te helpen of een geheel individuele aanpak. Al naar behoefte en wensen van ouders. Therapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en doorverwijzing is niet nodig.

Op korte termijn zal gekeken worden in hoeverre Bieneke Loevenstein met haar kennis ook van toegevoegde waarde kan zijn voor het onderwijs of de opvang zelf. Wij zijn er erg enthousiast over.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.