U kunt zich nog aanmelden voor de Oeverloop 2019

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
HOEKSCHE WAARD – Er zijn nog plaatsen over om deel te nemen aan de oeverloop 2019.Deze traditionele volledig gecaterde educatieve wandeling langs de buitengebieden van de Hoeksche Waard wordt gehouden van 30 augustus t/m 1 september.

 
Een unieke kans om onbekende delen van de Hoeksche Waard te leren kennen. Als u nog mee wilt lopen, dan moet u zich snel inschrijven door het deelnemersgeld over te maken op NL98INGB0009089969 tnv Vereniging Hoekschewaards Landschap.Meer informatie vindt u in deze nieuwsbrief: 20190219_Oeverloop_2019_A4_2.pdf


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.