Ruim 400 huurwoningen van HW Wonen krijgen nog dit jaar zonnepanelen

938
Directeur-bestuurder Ben Pluimer overhandigde samen met de directeur van de Saman Groep en een van de huurders, de heer H. de Vroedt, het eerste paneel aan de monteur. - Foto HW Wonen

HOEKSCHE WAARD – Op ruim 400 huurwoningen van HW Wonen in de Hoeksche Waard komen nog dit jaar zonnepanelen op het dak. Dit is 1 van de manieren waarop HW Wonen haar woningbezit zal verduurzamen.

Laat de zon maar schijnen!

Op maandag 12 augustus vond de officiële start het zonnepanelen project van HW Wonen plaats. Directeur-bestuurder Ben Pluimer overhandigde samen met de directeur van de Saman Groep en een van de huurders, de heer H. de Vroedt, het eerste paneel aan de monteur. De zon kan ook hier straks zorgen voor schone energie!

Het voordeel is geheel voor de huurders

De woningen die dit jaar de zonnepanelen krijgen zijn geselecteerd vanwege de ligging, het type woning en de huurprijs. De ruim 400 huurders die de zonnepanelen krijgen betalen hier helemaal niks voor. Dus geen kosten voor het plaatsen of een vergoeding voor het gebruik als huurverhoging. De gehele energie opbrengst is voor de huurder. Dat scheelt maandelijks op de energierekening.  Zij een voordeel en wij een duurzamer woningbezit.

En hierna stoppen wij niet

Het ligt in de planning om na dit jaar zeker door te gaan met het plaatsen van nog meer zonnepanelen op de huurwoningen in de Hoeksche Waard. Laat de zon maar schijnen!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.