DVV’09 walst Piershil plat: 13-1

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Henk van den Heuvel

Dirksland – De eerste wedstrijd van het seizoen 2019-2020 was voor de gedegradeerde Piershillenaars meteen een zware bekerwedstrijd tegen DVV ’09 uit Dirksland. De thuisploeg oogde fris, fit en ingespeeld terwijl de bezoekers zich duidelijk nog niet op dat niveau bevonden. Trainer John van der Toorn kon alleen tevreden zijn over de eerste 10 minuten, door een goal van Neto kwamen de Piershillenaars zelfs op een 0-1 voorsprong.

Daarna zakte het peil flink. Slordig in de opbouw, veel balverlies en positioneel een warboel”. De tegenstander maakte daar optimaal gebruik van, na een 6-1 ruststand trokken pas bij 13-1 de kruitdampen op. ,,Die uitslag baart mij geen zorgen, wel de manier waarop veel goals tot stand kwamen. Pluspunt was onze doelman, hij voorkwam een nog grotere nederlaag”.

In de tweede wedstrijd van het bekertoernooi wacht de roodwitten zaterdag weer een zware opponent, van Vierpolders kreeg het vorig seizoen twee keer zwaar klop. ,,Een mooie gelegenheid om het een ander recht te zetten”, zo besloot de Piershilse coach zijn nabeschouwing.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren