Binnenkort kan je langer parkeren in de blauwe zone in het centrum van Oud-Beijerland

403

Oud-Beijerland – In het centrum van Oud-Beijerland kunnen automobilisten binnenkort maximaal 60 minuten parkeren in de blauwe zones dat heeft de Gemeente Hoeksche Waard besloten. Nu is dat nog 30 minuten.

De blauwe zones gelden dan bovendien ook alléén tijdens de openingstijden van de winkels: tussen 08.00-18.00 uur en tijdens koopavond. Dat betekent dat het winkelend publiek langer de tijd krijgt om een boodschap te doen, maar vooral dat de bewoners en/of bezoekers buiten deze tijden gewoon gebruik kunnen maken van de parkeerplaatsen. Deze week start de gemeente met het vervangen van de bebording.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.