Popkoor Poppower zoekt koorleden kom op 17 september naar de open les

260

Oud-Beijerland – Zin om in het nieuwe seizoen te ZINGEN? Popkoor Poppower organiseert een open repetitie op dinsdag 17 september in Oud-Beijerland, voor een ieder die interesse heeft om zelf te gaan zingen! Vooral leden voor de lage stempartij kunnen we erg hard gebruiken! En mannen, schroom niet, altijd welkom! Ervaring of niet, je bent van harte welkom!

Poppower is een modern popkoor, bestaande uit 25 leden. Het koor zingt gouwe ouwe klassiekers tot de hits van nu! Van ‘Hotel California’ tot ‘More than words’. In 2014 is het koor, dat wordt begeleid door Randy Derkhof op gitaar, opgericht door Anja van der Slot en Roxanne Bostelaar.

Vertrouwen, inspiratie en plezier staan centraal waarbij we iedere keer wat nieuws proberen te leren. Met oefeningen, tips en trucs zijn we bezig met lichaam, houding, ademhaling, uitstraling en alles wat er verder mee samenhangt.

De repetities vinden één keer in de twee weken plaats op dinsdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) van 19.30 tot 21.30 uur, in Up Social Club (Oude Bijlschool) aan de Bijl 1 te Oud-Beijerland.

Vooraf aanmelden is fijn! Mail naar [email protected] en ontvang alvast informatie via de mail over lesdata en kosten. Tot dinsdag 17 september!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.