Groot succes voorstelling We Are Orange Babies van fotograaf Adrian Kuipers in Strijen

155
De in Strijen geboren fotograaf Adrian Kuipers in Cultuurhuis Ludiek waar hij een voorstelling hield over zijn 10 jaar fotografie voor Orange Babies. - Foto PR

STRIJEN Op 4, 5 en 6 oktober was klein cultuurhuis Ludiek in Strijen omgetoverd in een liefdevol Orange Babies restaurant en theater waar de in Strijen geboren fotograaf Adrian Kuipers een voorstelling hield over zijn 10 jaar fotografie voor Orange Babies.

Adrian liet de verhalen achter de foto’s zien eb voelen doormiddel van zijn film, poëzie en muziek. Vol passie en overgave waren het vele vrijwilligers die hielpen met het bereiden van het 3-gangen menu, het inrichten van de ruimtes, het verzorgen van entertainment en het mogelijk maken van de voorstelling. Dankzij iedereen die vrijwillig hielp en mede dankzij de lokale winkeliers was het zelfs mogelijk om de volledige kaartopbrengst naar Orange Babies te laten gaan.

De exacte optelsom moet nog gedaan worden, maar met optelling van de verkochte drankjes, boeken en foto’s kunnen we er van uit gaan dat er een bedrag van tussen de 6 en 7.000 Euro overgemaakt kan worden naar Orange Babies! Strijen bedankt! De expositie is nog te zien tot en met 14 oktober 2019 in Ludiek in Strijen.

Het boek (dat tevens een international photo award won) en foto’s zijn te koop bij Ludiek of via www.WeAreOrangeBabies.com , de netto opbrengst gaat naar de projecten van Orange Babies.

Lezers van Hoeksch Nieuws en Strijen.info betalen geen verzendkosten bij ingeven van de vouchercode ‘strijenbedankt’ bij het afronden van de bestelling op www.WeAreOrangeBabies.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.