Shantykoor De Hoeksche Waard op de planken in de Rotterdamse Doelen

280
Foto: Joop Kortekaas

HOEKSCHE WAARD / ROTTERDAM – Na drie stormachtige successen in voorgaande jaren, staat Shantykoor De Hoeksche Waard dit jaar alweer voor het vierde jaar op de planken van de Rotterdamse Doelen tijdens het Shanty-Festival.Dit Shanty-Festival staat gepland tijdens één van de zondagochtend-concerten In de Rotterdamse Doelen op zondagochtend 24 november om 11.00 uur.

Nog groter en nog ambitieuser dan vorige jaren zal dit optreden zijn, want dit jaar voeren we het concert uit samen met nog drie koren te weten Shantykoor De Brulboei uit Zwijndrecht, Shantykoor Schiehaven uit Pijnacker en het koor De Hoekse Tranentrekkers uit Hoek van Holland.

De organisatie is in handen van de Zodagochtend-concerten in De Doelen, de muzikale en artistieke leiding zal wederom in handen zijn van onze vaste dirigent Paula van Wanrooy en haar zus Anny van Wanrooy.

Kaarten á € 14,50 zijn verkrijgbaar aan de zaal of via internet op www.zondagochtendconcerten.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.