Geen doelpunten bij FC Binnenmaas – SV Charlois

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Maasdam – Op een koud en bewolkt Sportpark De Lange Weide stond zaterdag het competitietreffen met sv. Charlois op het programma. Omdat alle ploegen dicht bij elkaar staan is het van belang om de 3 punten in eigen huis te houden.

De opstelling van Binnenmaas ziet er vanmiddag op een aantal plaatsen anders uit. Met een 5 mans verdediging en Michael Mathilda op het middenveld in de rug van Riccardo Wijsbroek start Lars op de bank. Het begin van de wedstrijd ontstaat er een licht overwicht voor FC Binnenmaas maar echte kansen kwamen daar niet uit. Charlois dat geduldig wachtte leunt met name voorin op de twee snelle buitenspelers en gaandeweg de 1e helft worden zij een aantal keren gevaarlijk. Helaas kan FC Binnenmaas de 1e helft geen potten breken voorin, en oogt het spel rommelig.

In de 2e helft veranderd het spelbeeld niet. Charlois verdedigt compact en probeert er in de omschakeling een aantal keren goed uit te komen maar tot gevaarlijke momenten komt het niet. Toch is Binnenmaas er een paar keer dicht bij. Waar Michael Mathilda 2x het aluminium raakte en een schot van Ricardo van der Stoep helaas op de lat belande, had Binnenmaas het meeste recht op de overwinning. In het laatste kwartier probeerde Charlois, Binnenmaas verder achteruit te drukken. Dit lukte aardig maar ondanks een gevaarlijke voorzet vanaf de linkerkant die voorlangs ging kwam het niet. Door de overwinning van Sparta bij Spirit en de 1-0 overwinning van Rozenburg op CWO staan beide teams nu op 16 punten. Binnenmaas bezet na zaterdag de 6e plaats maar kan aanstaande zaterdag op bezoek bij Sparta op gelijke hoogte komen met de huidige nummer 1.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren