Restaurant Leff introduceert ‘Leff voor thuis’

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Ook het Oud-Beijerlandse restaurant Leff heeft haar deuren vanwege de coronamaatregelen moeten sluiten. Om hun gasten op afstand te laten genieten, introduceren zij hét ‘Leff voor thuis’ pakket. Hiermee kunnen mensen thuis in een handomdraai een Leff-waardig 3 gangenmenu op tafel toveren.

Inmiddels zijn vele restaurants overgegaan op thuisbezorgen of afhalen. Chefkok Hans Fiege van restaurant Leff vertelt dat dit voor hen geen optie is. “Aangezien onze gerechten na bereiding zo snel mogelijk gegeten moeten, hebben we nagedacht over andere mogelijkheden en is het ‘Leff voor thuis’ pakket ontstaan. Hiermee kunnen mensen thuis in eigen keuken aan de slag met de bereiding van culinaire gerechten.” 

Er kan gekozen worden uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Ook wordt er een bijpassende wijn bijgeleverd en de welbekende friandises. Om de “thuiskoks” zo goed mogelijk te kunnen assisteren worden er instructiekaarten bijgevoegd. Op deze kaarten wordt stapsgewijs uitgelegd hoe het gerecht bereid wordt en hoe het bord restaurantwaardig opgemaakt kan worden. “Alle voorbereidingen worden door ons getroffen, waardoor het simpelweg een kwestie is van de puntjes op de I zetten, waarna het “uitgeserveerd” kan worden.” vertelt mede-eigenaar Ron Boender.  

Hierdoor kan er in deze tijd toch culinair genoten worden, zonder het huis te hoeven verlaten.

Meer informatie over ‘Leff voor thuis’ vindt u op www.restaurant-leff.nl

‘Leff voor thuis’ bestaat uit:

  • Een voorgerecht naar keuze;

  • Een hoofdgerecht naar keuze;

  • Een nagerecht naar keuze;

  • Een fles rode of witte wijn;

  • 3 friandises per persoon.

En is te bestellen vanaf 1 persoon. De kosten bedragen € 35,- per persoon.

Keuzemenu

Voorgerechten

  • Rilette van zeebaars, avocado crème, komkommer gember jus, parelcouscous, granaatappel en haringkaviaar.

  • Steaktartaar, crème van eidooier, truffel mayonaise, Parmezaanse kaas, spekjes, sjalot en krokante aardappel.

  • Tartaar van watermeloen, pesto van rucola en feta, basilicum mayonaise, komkommer en crumble van sesamkletskoppen (vegetarisch).

Hoofdgerechten

  • Parelhoen, gnocchi, gerookte biet, knolselderij, peulen, truffelsaus.

  • Kabeljauw, zwarte rijst, groene asperges, haricots verts, bosui, antiboise.

  • Gnocchi, tomatensaus, groene asperges, sojabonen, cherrytomaten, Parmezaanse kaas en bospeen (vegetarisch).

Nagerechten

  • Savarin van witte chocolade en aardbei, hangop, karamel, chocolade ganache en yoghurt limoen ijs.

  • Chocolade moelleux, kweepeer compote, passievrucht smoothie, crumble, mandarijn parfait.

  • 5 verschillende soorten kazen geserveerd met dadelcrème, abrikozencompote en kletzenbrood

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren