Nieuwe adverteerder: Eetse Hoeksche Waard – Ook tijdens de Paasdagen geopend voor afhalen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij Eetse Hoeksche Waard: restaurant, eetcafé, afhaal én zaalverhuur uit Klaaswaal als nieuwe adverteerder op Hoeksche Waard Nieuws. Ook interesse om te adverteren? Klik dan hier.

Tweede paasdag geopend voor afhalen

Maandag 13 april 2020 (2e Paasdag) zijn wij geopend van 16:30 tot 20:30 voor afhalen.

Maatregelen coronavirus: geopend voor afhalen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is Eetse woensdag t/m zondag van 16:30 tot 20:30 uitsluitend geopend voor afhalen. Bel naar 0186-683911 om uw bestelling door te geven. Ons afhaalmenu kunt u hieronder  vinden en op onze Facebookpagina Of op onze website www.eetsehw.nl

Klik op de afbeelding voor groot formaat:

Let op!
– Alleen afhalen op afspraak
– Betalen alleen per pin
– Houd u aan de 1,5 meter afstand

Bij bestellingen van €30,- of meer krijgt u 1 Liter bier uit de tap gratis! Graag zelf een fles hiervoor meenemen. Op = op!

Over Eetse Hoeksche Waard

Welkom bij Eetse Hoekschewaard: restaurant, eetcafé én zaalverhuur! De plek waar u reist door een culinaire wereld. 

Bij ons staat het eten centraal. U kunt namelijk genieten van ruim 90 verschillende gerechten, afkomstig uit diverse keukens. Onze internationale keuken biedt daarom genoeg keuzes aan voor iedereen uit elke leeftijdscategorie, en is perfect voor verscheidende soorten gezelschappen.

In de avond kunt u in ons restaurant onbeperkt, via het all-you-can-eat concept, genieten van onze internationale gerechten. Onbeperkt betekent bij ons ook écht onbeperkt: er is geen bestel- en tijdslimiet. Verder worden de gerechten netjes bij u aan tafel geserveerd, zodat u de hele avond kunt genieten van al het moois wat onze culinaire wereld aan te bieden heeft. Het is ook mogelijk om de gerechten à la carte te bestellen.

In ons eetcafé kunt u overdag al terecht. Neem plaats in ons café (of bij mooi weer op het terras!) en geniet van koffie met appelgebak, een lekker ijsje, of bestel van ons Eetcafé menu als u grotere trek heeft. In de late avonduurtjes kunt u altijd bij ons terecht voor een biertje! 

Tevens kunt u bij Eetse Hoekschewaard een zaal huren voor grotere partijen. 

Eetse is gevestigd in het mooie landelijk gelegen Klaaswaal, Hoeksche Waard, Zuid-Holland. Het is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er is een ruime (gratis) parkeergelegenheid en de bus stopt voor ons restaurant.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons internationaal georienteerde restaurant. Voor nu zeggen wij alvast: Bon appetit, Màn Màn Chī, Eetse!

Team Eetse Hoekschewaard.

Voor reserveringen vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren