Gunterweit aflevering 4: De ontdekkingsreis door historisch Hoeksche Waard ging verder in Strijensas, “Strien” en Cillaarshoek

1247

HOEKSCHE WAARD – Gunterweit  aflevering 4 was er weer ééntje om in te lijsten.De ontdekkingsreis  door historisch Hoeksche Waard ging verder in Strijensas, “Strien” en Cillaarshoek. Cameraman Johan Plomp, presentatoren Ton Vander Sluis en Wim Wisse werden per tractor meegnomen door de lange en rijke historie van deze mooie Hoeksche Waards “durpies”. 

De 86-jarige markante, vrolijke en historicus Dries Troost wist “heul veul” te vertellen. Zijn anekdotes waren af en toe hilarisch en leidden tot tranen 😂, heerlijk!!! De chauffeur van de morgen was de gids van de middag in Cillaarshoek. Bedankt Schil Herweijer. We waren zelfs nog even in Atlanta – USA  .

We kunnen niet teveel verklappen. #samenkrijgenwecoronaeronder

Veel kijkplezier !


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.