8 jarige Willem verzamelde maar liefst 100 handtekeningen voor een speeltuin op de locatie van de voormalige LIDL

925
Foto Gemeente HW

OUD-BEIJERLAND Willem (8 jaar) wil heel graag een speeltuin op de locatie van het leegstaande Lidl pand in de wijk Oosterse Grozen in Oud-Beijerland 🛹🎠👫 Hij nam het initiatief om een brief te sturen naar gemeente Hoeksche Waard met zijn idee 💡Willem verzamelde maar liefst 100 handtekeningen en vanmiddag heeft hij die overhandigd aan burgemeester Bram Van Hemmen.

Een dikke pluim voor initiatiefnemer Willem. Wij vinden dit een mooi voorbeeld van jongerenparticipatie aldus Burgemeester Bram van Hemmen. We kunnen natuurlijk niks beloven, maar we gaan natuurlijk kijken of er mogelijkheden zijn om Willem verder te helpen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.