In gesprek met Piet van Leenen over het slaan van de klok van de Laurentiuskerk in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
- Foto PR

Omwonenden van de Laurentiuskerk in Mijnsheerenland worden van harte uitgenodigd om dinsdagavond  21 juli tussen 19.00 en 20.30 uur in gesprek te gaan met wethouder Piet van Leenen. En van gedachten te wisselen over het slaan van klok. 

Sinds 8 mei slaat de klok niet meer tussen 23.00 en 8.00 uur in de nacht naar aanleiding van enkele meldingen van omwonenden. Het geluidniveau van het slaan ’s nachts overschrijdt namelijk de norm van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Onderzocht wordt nu of de APV kan worden aangepast, zodat het slaan van de klok hiermee niet meer in strijd is.

Houdt het slaan van de klok u bezig? Meldt u dan aan voor een gesprek

De wethouder vindt het belangrijk om te horen van omwonenden wat er bij hen leeft. Wilt u zich aanmelden voor een gesprek met de wethouder? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat via e-mailadres [email protected] of telefoonnummer 088 – 647 10 01. Uw gesprek met de wethouder is persoonlijk en wordt ingedeeld op tijd. U bent van harte welkom op een moment tussen 19.00 en 20.30 uur in het gemeentehuis van Maasdam (Sportlaan 22). Kunt u niet op dit tijdstip en wilt u toch de wethouder iets meegeven? Stuur dan gerust een e-mail naar het eerder genoemde e-mailadres. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren