Burgemeester Bram van Hemmen en wethouder Joanne Blaak op bezoek bij jongerencentrum Bij Frits in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Gisteren bezochten burgemeester Bram van Hemmen en wethouder Joanne Blaak jongerencentrum Bij Frits in Oud-Beijerland. Naast een kennismaking vertelden de jongerenwerkers over hun werkwijze, over de jongeren waar zij mee werken en de problemen waar deze jongeren tegenaan lopen. Ook is er uitgebreid stilgestaan bij het werken in de coronatijd en de extra obstakels die dit met zich meebrengt.

Het jongerenwerk stimuleert en ondersteunt jongeren in hun ontwikkeling naar volwassenheid, en grijpt in waar dit proces stagneert ? Vanuit een betekenisvolle vertrouwensband wordt samen met jongeren gewerkt aan talentontwikkeling, maar je kunt bij de jongerenwerkers ook aankloppen met eigenlijk ieder probleem waar je tijdens het opgroeien maar tegenaan kunt lopen ? Je kunt de jongerenwerkers vinden in de jongerencentra, maar ook op straat. Het jongerenwerk is daar waar jongeren zijn.

Jong Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.