Eerste mokken met historische afbeeldingen van Oud-Beijerland uitgereikt door de Jumbo aan de Historische vereniging van het Spuidorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op de foto v.l.n.r. Alie van den Berg, Henk Dijkstra, Pieter Jan in `t Veld. - Foto Historische Vereniging Oud-Beijerland

Oud-Beijerland – Woensdag 9 september heeft Jumbo koorneef in Oud-Beijerland de eerste mokken met historische afbeeldingen van Oud-Beijerland uitgereikt aan Pieter Jan in `t Veld en Henk Dijkstra en Alie van den Berg van de Historische Vereniging in het Spuidorp.

Volgens voorzitter Pieter Jan in `t Veld is deze actie van Jumbo een mooi initiatief om oude beelden van ons dorp op deze fraaie mokken af te beelden. Een initiatief waaraan wij graag hebben meegewerkt.

Wij hopen dat veel Oud-Beijerlanders deze mokken gaan sparen. Volgens in `t Veld is er momenteel veel belangstelling voor historie, wij zien dat aan de reacties die wij krijgen van de  wekelijkse pareltjes uit de fotocollectie van Joris Buitendijk die wij digitaal versturen naar ca. 400 mailadressen. Elke week komen er nieuwe aanvragen bij voor deze historische foto`s. zeker omdat het foto`s zijn die nog nooit zijn gepubliceerd. Hier blijven we nog een tijdje mee doorgaan aldus in `t Veld.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren