Nieuwe afvalkalender voor 2021 staat in de RAD app, Nieuwe ophaaldagen afval

5527
Screenshot App in Strijen worden in 2021 de groene en grijze container voortaan geleegd op donderdag in plaats van vrijdag - Screenshot RAD App

HOEKSCHE WAARD – In 2021 gaat voor veel huishoudens in de Hoeksche Waard het één en ander veranderen met betrekking tot de ophaaldag van het afval. In Strijen is bijvoorbeeld te zien in de App dat de grijze en groene container voortaan in 2021 op donderdag worden geleegd in plaats van vrijdag. 


De RAD werkt namelijk aan routeoptimalisaties, waardoor een groot aantal routes in 2021 flink op de schop gaat.Dit betekent voor veel huishoudens dat de RAD op een andere dag het afval komt ophalen.

Indien u deze nieuwe app downloadt, krijgt u een melding wanneer u uw huisvuil aan mag bieden.Deze app bevat de juiste afvalkalender voor elk adres.

Met de komst van de app verstuurt de RAD niet meer automatisch de afvalkalenders per post. In plaats daarvan worden de afvalkalenders in december in Het Kompas geplaatst, zodat u deze kunt uitknippen. U krijgt in december 2020 uiteraard nog wel de toegangspas voor de Milieustraat per post toegestuurd. Wenst u wel graag de afvalkalender nog op papier te ontvangen? Dan kunt u in december 2020 contact opnemen met de RAD via [email protected] of via 0186 57 25 86.

U kunt de RAD app downloaden via onderstaande link


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.