Riool verstopt? Pas op met wie u in zee gaat!

3189
Foto archief

HOEKSCHE WAARD – Bent u op zoek naar een loodgieter of een ontstoppingsbedrijf? Let dan goed op met wie u zakendoet. Het is de laatste tijd in de Hoeksche Waard helaas meerdere malen voorgekomen dat inwoners een onverwacht hoge rekening moesten betalen voor dit soort werkzaamheden.

In plaats van een paar honderd euro moesten zij meer dan € 1.000,- betalen. Zoeken op het internet levert niet altijd het meest deskundige of goedkoopste bedrijf op. Er wordt geadverteerd met lage voorrijkosten, maar uiteindelijk krijgen mensen een hele hoge rekening gepresenteerd én is vaak het probleem niet opgelost. Kiest u voor een (lokale) ondernemer, benader deze dan altijd via zijn eigen website of rechtstreekse telefoonnummer. 

Wat moet u doen bij een verstopping van het riool?

Afbeelding Gemeente HW

In eerste instantie is het goed om na te gaan of de verstopping op uw eigen terrein zit. Zit het probleem voorbij de erfscheiding? Neem dan contact op met de gemeente Hoeksche Waard. Kijk voor meer informatie op www.gemeentehw.nl / Direct Regelen / Wonen en verkeer / Riolering aansluiting en storing.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.