Gezellig thuis met Rijnmond

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Rijnmond

Beleef de feestdagen met Rijnmond! Bijzondere radio- en televisieshows om de warmte van de feestdagen ook thuis te ervaren. We kijken samen terug naar dit bijzondere jaar, dat in zoveel opzichten anders was dan andere jaren, maar we kijken ook vooruit, naar 2021.

Het bijzondere jaar 2020 heeft uiteraard een aantal bijzondere verhalen opgeleverd. Verhalen van mensen die ondanks tegenslag toch door gingen. Die zich door niets of niemand lieten tegenhouden.

Eerste Kerstdag

Op Eerste Kerstdag ontvangt Suzanne Mulder een aantal van die doordouwers in de talkshow ‘Kerst met Rijnmond’. Een uur lang inspirerende en ontroerende verhalen met gastoptredens en mooie muziek. Te zien op 25 december, vanaf 17:00 uur op TV Rijnmond.

Tweede Kerstdag

Op Tweede Kerstdag is Sander de Kramer aan de beurt. Hij neemt de kijker mee terug naar de meest memorabele momenten uit zijn serie ‘Sanders Gerse Gasten’.Herman den Blijker, Raemon Sluiter, Jan Versteegh, Astrid Kerssenboom en nog vele andere BN’ers gaan speciaal voor ons terug naar plekken die hun leven vorm hebben gegeven. De terugblik van Sanders Gerse Gasten is 26 december vanaf 17:00 uur te zien op TV Rijnmond.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren