Koffie en broodjes op de achterbank

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche WaardEen ouderwetse sterrit. Met een thermoskan koffie en broodjes voor onderweg. Thuis in de Hoeksche Waard is een speurtocht met de auto langs monumenten in de Hoeksche Waard. Met een poëtische touch en een wedstrijdelement. Tussen 15 februari en 1 maart kan de sterrit worden gereden. De winnaar krijgt een leuke hoofdprijs uitgereikt.  

De tocht leidt kriskras door de Hoeksche Waard langs de hoogtepunten van ons cultureel erfgoed. Onderweg beantwoorden de automobilisten vragen en verzamelen zij letters. Uiteindelijk hebben zij aan het eind van de puzzelrit genoeg informatie om de hamvraag te beantwoorden: welk gedicht is dit?

Abracadabra? Nieuwsgierig? Doe mee met deze puzzelroute van circa 80 km, die ongeveer twee uur duurt. Coronaproof in uw eigen auto, een leuk verzetje en nog leerzaam en cultureel ook. Stuur de oplossing in en wie weet win je een leuke prijs.

Thuis in de Hoeksche Waard – speurtocht langs monumenten in de Hoeksche Waard. Gratis beschikbaar vanaf 15 februari. Schrijf je in via [email protected] en dan krijg je van ons de route met herkenningspunten en vragen voor onderweg.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.