Wessel Kool (IJvv de Zwervers) naar FC Binnenmaas

128

Maasdam – FC Binnenmaas heeft zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnengehaald. Wessel Kool maakt de overstap naar FC Binnenmaas.

Wessel Kool (20) heeft het grootste gedeelte van zijn jeugd bij Yvv de Zwervers gespeeld. Daarna heeft hij 1 jaar bij Sparta AV JO17-1 gespeeld. Waarna hij naar Brielle vertrok om daar in de JO19-1 te gaan spelen. Hier mocht hij ook al aan het seniorenvoetbal ruiken en speelde wat wedstrijden in het 2e elftal op reserve 1e klasse niveau.

Hierna keerde hij terug naar Yvv de Zwervers om hier in het 1e elftal te gaan spelen. De makkelijk scorende aanvaller die eigenlijk overal in de voorhoede inzetbaar is scoorde in het afgebroken seizoen 2019-2020 al 13x en in het afgelopen seizoen was hij ook weer op dreef met 7 doelpunten.

Omdat zijn ambities hoger liggen dan de 3e klasse is hij rond zich heen gaan kijken naar een geschikte club. Omdat hij samen met onze spits Delano Oehlers in corona tijd vaak een balletje trapt kwam FC Binnenmaas in beeld. Na een bezoek op de club was hij direct enthousiast en wil hij volgend seizoen een volgende stap in zijn ontwikkeling maken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.