Autpuzzelrit Stichting door Klaaswaal door de Hoeksche Waard een groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Stichting door Klaaswaal

Klaaswaal – Een autopuzzelrit van net geen 100 kilometer door onze prachtige Hoeksche Waard. De mensen van Stichting ‘’door’’ Klaaswaal hebben de afgelopen tijd rond gereden in de Hoeksche Waard om dit samen te stellen. Een mooi alternatief in een periode waar helaas niet alles mogelijk, maar waarbij op deze manier een superleuke activiteit is neergezet!


Van het centrum van Klaaswaal naar de Korendijkse Slikken om vervolgens via Heinenoord uit de komen langs de Kil, door Strijensas en zo weer terug naar Klaaswaal.  Idyllische weggetjes en bezienswaardigheden. Vragen waarvoor je goed op moet letten, vragen voor kenners, vragen waar de smartphone voor gebruikt moet worden. Leuk en leerzaam voor kinderen en voor volwassenen.

De autopuzzelrit werd zaterdag 6 maart geopend vanaf het Oranjeplein, alwaar een uitgeprinte versie opgehaald kon worden en een lekkernij voor de kinderen op de achterbank. De rest van de week verloopt alles digitaal.  De meeste mensen hebben tot op heden ook gekozen voor de digitale variant die bij aanmelding gemaild wordt. Al vele enthousiaste en uitbundige foto’s zijn ingestuurd op de Whatsapp.

De route staat tot en met zaterdag 14 maart open. Aanmelden kan nog steeds door een email te sturen naar [email protected]  dan krijg je binnen 24 uur de puzzelrit toegestuurd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren