Plantenprojecten op de zakelijke markt

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Deze week heeft Bloemisterij de Drie Lelies weer een mooie opdracht mogen uitvoeren voor OTC in Oosterhout
Puttershoek – Elke week kunt een een artikel lezen over Bloemisterij De Drie Lelies. Deze week willen wij u een andere kant van onze activiteiten laten zien; plantenprojecten op de zakelijke markt.

Deze week hebben wij weer een mooie opdracht mogen uitvoeren voor OTC in Oosterhout (zie foto). Gevestigd in een gloednieuw pand met alle mogelijkheden vandien, zijn wij aan de slag gegaan en hebben een passend voorstel qua planten en potten gedaan, waarover de klant erg enthousiast was. Voorheen zijn al meerdere plantenprojecten de revue gepasseerd bij klanten in verschillende sectoren zoals van advocatenkantoor tot een overkoepelende orgnisatie in het onderwijs. 
 
Elke klant heeft zijn/haar eigen wensen en deels heeft dat te maken met het gebouw waarin de klant gevestigd is en de stijl van het kantoormeubilair. Niets is ons teveel en voor alle stijlen en vraagstukken hebben wij een oplossing. Wilt u alleen groene planten of planten met mooi gekleurde bloemen? Gaat uw voorkeur uit naar hydro of potgrondplanten? Wij kunnen u van het juiste advies voorzien en doen dat met alle plezier.
 
Is dit iets voor uw bedrijf of organisatie of denkt u als particulier ‘dat lijkt mij ook wel wat’, laat het ons weten en wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.
 
Tot gauw!
 
Medewerkers Bloemisterij De Drie Lelies

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren