Moederdag met Mala Mudra bij TotalisNaturales

142

STRIJEN – Binnenkort is het Moederdag, een mooie traditie en dat willen we bij TotalisNaturales natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Naast de reeds bekende (h)eerlijke producten van eigen fabricaat die ons dijkwinkeltje rijk is hebben we weer twee bijzondere acties op zaterdag 8 mei, speciaal voor moederdag.

Voor kinderen hebben we een leuke activiteit: maak voor Moederdag zelf een zeepje of een lippenbalsem (1 euro per stuk) speciaal voor jouw moeder. We leggen uit hoe het moet en helpen je bij het maken.

Daarnaast hebben we collega ondernemer Mala Mudra uitgenodigd die prachtige sieraden ontwerpt en deze op ambachtelijke wijze vervaardigt. Je kunt bij haar persoonlijke sieraden op maat laten maken zoals Mala’s, kettingen, armbanden en oorbellen.

Zij ontwerpt en creëert handgemaakte Mala’s. Een Mala wordt ook wel een ‘meditatieketting’ of een ‘gebedssnoer’ genoemd en wordt al eeuwenlang en in veel tradities als gebedssnoer gebruikt. Ook maakt zij armbanden en kettingen van verschillende natuurlijke edelstenen en een mix van metalen, vintage kralen en gebedskralen. Ze gebruikt hiervoor natuurgetrouwe en gerecyclede materialen.

Marjon van Mala Mudra komt op zaterdag 8 mei bij TotalisNaturales haar juweeltjes verkopen.

Ook kan ze uitleg geven over de mala’s, de werking van de verschillende stenen die ze gebruikt en adviseren over welk sieraad het beste past bij de ontvanger.

 

In ons dijkwinkeltje hebben we voor Moederdag  natuurlijk weer de bekende ontbijtpakketten met prachtige natuurproducten om moeder mee te verwennen. Of koop een potje lekkere honing of een ander leuk cadeau-pakket.

Kortom, wil jij echt eens iets anders, echt iets speciaals voor jouw moeder? Kom dan zaterdag 8 mei langs op de Oudendijk 47 te Strijen. We zijn geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.