Stralende kinderen in Comfy kleding in pop-up brandstore van kinderkledingmerk Billy & Lilly in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Sebas de Waard

Oud-Beijerland – Op de gevel van het al lange tijd leegstaande pand aan de Molendijk 8 in Oud-Beijerland (de voormalig drogisterij) hangen prachtige posters van stralende kinderen in felle zomerkleding.Momenteel zit hier een leuke pop-up brandstore van het kinderkledingmerk Billy & Lilly, een sinds kort in Oud-Beijerland gevestigd bedrijf dat kinderkleding ontwerpt, produceert en verkoopt via de eigen website.

Eigenaresse Cynthia de Waard van B&L kidswear heeft het bedrijf vorig jaar overgenomen en verhuisd vanuit Bilthoven naar de Hoeksche Waard. Het kinderkledinglabel bestaat al sinds 2008 en heeft klanten door heel Nederland en België, echter in de Hoeksche Waard is het merk nog lang niet bij iedereen bekend. Daarom is gezocht naar een leuk pand om voor korte tijd de prachtige kleding te showen aan het publiek en iedereen kennis te laten maken met het sportieve kledingmerk.

De rekken hangen vol met leuke en stoere items voor boys en girls in de maten 98-104 t/m 158-164. Veel felle kleuren en mooie stoffen, het motto is dan ook ‘Comfy en Sporty’.

Omdat de kleding vooralsnog exclusief verkrijgbaar is via de eigen website (www.billy-lilly.nl) en niet in andere winkels wordt verkocht, is dit de ideale kans om de kleding eens te gaan bekijken en te passen. Voor de kinderen is er een leuke speelhoek en er zijn leuke kennismakingsacties deze periode. 

Vanwege de corona situatie is gezocht naar een extra ruim pand en kan er zorgeloos geshopt worden. De pop-up is geopend van vrijdag 28 mei t/m zaterdag 5 juni (zondag en maandag gesloten).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren