3e J&A Sinnema Run Bike Marathon 2021

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Oud-Beijerland – Zondag 10 oktober 2021 organiseert Atletiekvereniging Spirit de 3e editie van de Jelly en Astrid Sinnema Run Bike Marathon. Een uitdagende teamwedstrijd, bestaande uit 2, 3 of 4 personen, met een route dwars door het prachtige landschap van de Hoeksche Waard.


Zoals het evenement doet vermoeden heeft de route een lengte van 42 kilometer en 195 meter (de officiële marathonafstand). Deze dient hardlopend volbracht te worden in teamverband. De rest van het team fietst mee met de loper/loopster en wisselt op van te voren afgesproken afstanden. Er is dus altijd één loper/loopster actief!

Wil je een marathon lopen maar je vind het net te ver Schrijf je dan nu in  ( door hier te klikken ) voor de Run Bike Marathon in de Hoeksche Waard

Stel een team van 2,3 of 4 lopers samen en loopt 42,2 KM met elkaar.Hoe meer deelnemers in je team hoe minder je hoeft te lopen. Een soort mini Roparun dus

In het kort:

Afstand 42 km en 195 m (een echte marathon dus)

  • Bij 2 deelnemers 21 km hardlopen en 21 km fietsen (1 loper en 1 fietser)
  • Bij 3 deelnemers 14,07 km hardlopen (1 loper en 2 fietsers)
  • Bij 4 deelnemers 10,5 km hardlopen (1 loper en 3 fietsers)

Onderling wordt afgesproken om de hoeveel km wordt afgewisseld; er loopt dus altijd 1 persoon. Van te voren oefenen wordt aangeraden. 

Start en finish bij AV Spirit aan de Langeweg te Oud-Beijerland. De route loopt door de Hoeksche Waard en is verkeersluw. 

Er zijn vele prijzen te winnen want naast een schitterende medaille staat voor elk 5e team dat over de finish komt een leuke prijs klaar. Deze zijn o.a. beschikbaar gesteld door de regionale (klein)middenstand. Tijdens het wachten op het laatste team is er een gezellige after-party (alles volgens de Corona-regels) met een drankje, hapje én muziek. 

 

Voor meer info  bezoek https://www.avspirit.nl en inschrijven kan via https://inschrijven.nl/form/2021101006239-nl .

Mocht het evenement alsnog afgelast worden i.v.m. de Corona-maatregelen, dan wordt het inschrijfgeld gerestitueerd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren