‘s-Gravendeel verliest doelpuntrijk duel bij VVOR met 4 – 3

Redactie Hoeksch Nieuws
5 Min Read
(verslag Jeffrey Nathalia, foto’s Sandra Barth)
Rotterdam – Het publiek aanwezig op sportpark de Venhoeve werd getrakteerd op zeven doelpunten,’s-Gravendeel scoorde er drie…..

Het eerste kwartier gebeurde er niet echt veel, wat speldenprikjes van beide kanten, maar de beide doelmannen hoefden niet echt in actie te komen. Maar gaandeweg kwam de spanning er wat in. Eerst was het namens VVOR Daniel da Cruz die overschoot en voor ’s-Gravendeel stond de lat in de weg voor Dejan Bislimi. Na zesentwintig minuten spelen nam VVOR de voorsprong. ’s-Gravendeel was eerst zelf in de aanval, een schot van Ryan Aarnoudse werd geblokt, waarna VVOR snel in de omschakeling was en via Devante Sno op 1-0 kwam. ’s-Gravendeel had weinig tijd om deze teleurstelling te verwerken. Een minuut later lag de bal alweer voor de tweede keer achter doelman Ricardo Bakker. Spits Kelvin de Jong was hier verantwoordelijk voor. ’s-Gravendeel was eventjes de weg kwijt, maar wilde toch wat aan deze achterstand doen. Zo was het Job v/d Vorm die van grote afstand een poging waagde, maar zijn uithaal verdween over het Rotterdamse doel. Vlak voor het rustsignaal verslikte dezelfde v/d Vorm zich in een aangespeelde bal van zijn doelman. Hier profiteerde Daniel da Cruz van, die de 3-0 ruststand aantekende.
 
’s-Gravendeel kreeg al gauw in deel twee enkele mogelijkheden om te scoren. Helaas verdween een vrije trap van Reinier Toes naast het doel en redde doelman Danny Slegtenhorst knap op een inzet van Ryan Aarnoudse. Het waren de Rotterdammers die hun voorsprong uitbreidden naar 4-0. De ijverige spits Kelvin de Jong tekende zijn tweede doelpunt aan. Het leek een nare middag te gaan worden voor ’s-Gravendeel. Maar de Seuters hadden geen zin om met een monsternederlaag te vertrekken uit Rotterdam. Het was ’s-Gravendeel wat binnen de minuut twee keer wist te scoren. Eerst was het Ryan Aarnoudse die na aangeven van Brian Heijman met een droge knal doelman Slegtenhorst passeerde. Kort hierna wist Dejan Bislimi te profiteren van een foutje in de verdediging bij VVOR, 4-2. Hierna gonsde het spel wat van het ene doel naar de andere. Doelman Ricardo Bakker redde knap met de voet, zodat hij een vijfde tegendoelpunt kon voorkomen.
’s-Gravendeel wist zelfs de achterstand terug te brengen naar één doelpunt. Het kreeg een strafschop toegewezen nadat scheidsrechter Duivestein had geconstateerd dat de bal met de arm door een VVOR verdediger werd getoucheerd. Maar na wat protesten aan Rotterdamse zijde week de arbiter niet van zijn standpunt. Aanvoerder Youri Ton stuurde de doelman naar de verkeerde hoek, 4-3.
 
In de slotfase kon de wedstrijd alle kanten opgaan. Maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren.Helaas keerde ’s-Gravendeel na een sterke fase toch met lege handen richting het thuisfront.
 
Volgende week een streekderby op sportpark de Trekdam. Dan komt het Klaaswaalse SSS op bezoek. Aanvang 14.30 uur.
 
Opstelling VVOR:
Danny Slegtenhorst, Rodney Ravello Elmont, Jerad Acharju, Success Abraham Segun, Muneeb Radiq, Sam Nieuwenhuis (Sander v/d Kamp), Devante Sno (Roberto Zarks), Benjamin van Tienhoven (Mounir Battouh) Kelvin de Jong, Daniel da Cruz, Naoufel Bouyakhrichan (Teun Loman)
 
Opstelling ’s-Gravendeel:
Ricardo Bakker, Leon de Jong, Daan van Son (46ste Lorenzo v/d Heijden), Reinier Toes, Maurits Kuiper, Job v/d Vorm (77ste Luke Remijn), Youri Ton, Zoey Hoogwerf, Ryan Aarnoudse, Brian Heijman, Dejan Bislimi
 
Scheidsrechter: O. Duiverstein uit Rotterdam
 
Scoreverloop:
26ste​ 1-0​ Devante Sno
28ste ​2-0​ Kelvin de Jong
43ste​ 3-0​ Daniel da Cruz
51ste​ 4-0​ Kelvin de Jong
53ste​ 4-1​ Ryan Aarnoudse
54ste​ 4-2​ Dejan Bislimi
72ste​ 4-3​ Youri Ton (strafschop)
 
Gele kaarten:
Muneeb Rafiq en Kelvin de Jong (VVOR)
Job v/d Vorm (’s-Gravendeel)
 
(verslag Jeffrey Nathalia, foto’s Sandra Barth)

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren