Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en BIZ De Bosschen tekenen netwerkpartnerplan

Overeenkomst versterkt brede belangenbehartiging door Ondernemersvereniging

114
Frank den Ouden ( links ) samen met Jaco Sterk - Foto OHW

Oud-Beijerland – Met de ondertekening van een netwerkpartnerplan zijn Ondernemersvereniging De Bosschen (OVdB) en Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) vandaag overeengekomen dat laatste de belangen van de eerste mag behartigen. OVdB-voorzitter Jaco Sterk en OHW-voorzitter Frank van den Ouden hebben daar beiden voor getekend.

Het zetten van de handtekeningen markeert een belangrijk punt voor beide verenigingen. De OVdB is het tweede Bedrijven Investerings Zone (BIZ) in de Hoeksche Waard die zijn belangen in de regio door de OHW laat vertegenwoordigen. Hiermee groeit de OHW achterban naar ruim 800 leden.

Gemeente Hoeksche Waard ziet de OHW als belangenbehartiger van ondernemend Hoeksche Waard. De Ondernemersvereniging wil die regionale lobby graag voeren, bij voorkeur met steun van een zo groot mogelijke achterban. Ook andere actieve BIZ-en worden/zijn uitgenodigd om een netwerkpartnerplan aan te gaan.

In een netwerkpartnerplan behouden beide verenigingen hun zelfstandigheid en identiteit. De netwerkpartner betaalt een jaarlijkse vergoeding voor de belangenbehartiging. Leden van een netwerkpartner kunnen bovendien met korting lid worden van de OHW.

OHW-voorzitter Frank van den Ouden bedankte de tweede netwerkpartner voor het vertrouwen dat BIZ De Bosschen de vereniging geeft. ,,We nemen de BIZ graag mee in de belangenbehartiging. Op die manier staan we als ondernemers samen sterk.’’Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.