Ozosnel gevonden in Klaaswaal!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto CBS de Vliet

Klaaswaal – Vol verwachting klopte de harten van alle kinderen. In de koude, gure wind stonden de kinderen met de stokpaarden te trappelen om de Sint en pieten te zien. En wat bleek:Zachtjes gaan de paardenvoetjes door de straten van Klaaswaal en niet alleen die van de stokpaarden.Het raadsel van de verdwijning van Ozosnel is opgelost!

De Sint bracht een bezoek aan De Vliet met aan zijn trouwe vriend Ozosnel. Al dagen was het paard zoek. Er waren wel tekenen dat hij in Klaaswaal zou zijn. Zo was er op Facebook te lezen dat de directeur van De Blieken een paardenvijg gevonden had. Ook de emmer water op het plein van De Vliet was leeg. Ozosnel was blij op Klaaswaal te zijn. Hij speelde met de kinderen buiten een potje voetbal en binnen liet hij zien dat hij kan rekenen en gluurde hij de klassen in.

Ook aan de kinderen thuis werd gedacht. Ozosnel gaf een kusje aan het chromebook, speciaal voor de kinderen thuis.Natuurlijk brachten ze ook cadeaus mee.Rond 11.30 was het tijd om Ozosnel, de Sint en pieten uit te zwaaien. Tot volgend jaar!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren