Het ei is gelegd: Leen van Prooijen ( Senioren Partij ) maakt overstap naar Lokalen Hoeksche Waard

520
Het enig raadslid van de Senioren Partij, Leen van Prooijen, zal natuurlijk wel de huidige raadsperiode afmaken. Ondertussen beraad hij zich of er nog een politiek vervolg komt na deze raadsperiode

Na een tijd van wikken en wegen heeft Leen van Prooijen een  besluit genomen waar hij zijn  politieke ambities voortzet, na voltooiing van de gemeenteraads-periode voor de SeniorenPartij in maart 2022.

Leen van Prooijen gaat zich aansluiten bij de Lokalen HW! Bij hun uitgangspunten en gedachtengoed pas ik het beste aldus Leen. Deze partij heeft veel ambities en belangrijke speerpunten in hun programma die ze de komende jaren willen realiseren. Hun programma is er voor iedereen, van jong tot oud(er), ongeacht je afkomst, gender, levensopvatting, enz.

Ook hun “no nonsens”- aanpak spreekt Leen erg aan. Geen wollige verhalen maar kort en krachtig tot de kern doordringen en altijd heldere standpunten die ook de inwoners kunnen verstaan en begrijpen.

Bij de Lokalen HW ga ik voor een actieve rol. Bij voorkeur als raadslid of anders als burger-raadslid. Ik breng een ruime ervaring mee als raadslid en ken de “ins en outs” van alle beleidsvelden waardoor ik van veel waarde kan zijn voor de partij.

Ik verwacht dan ook een mooie en constructieve tijd door te brengen bij de Lokalen HW.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.